نسخه طبيعت براي جلوگيري از ريزش مو
مو ها نيز به تغذيه مناسب نياز دارند.
اگر چه کمتر کسي پيدا مي شود که با ديدن موروي يک ماده غذايي از ان غذا دلزده نشود. برعکس اما ديگر کمتر شامپويي يافت ميشود که نام يا تصويري از مواد غذايي روي ان ديده نشود به اين معني که اين شامپو از عصاره يا ترکيبي از ان ميوه که براي سلامت مو مفيد است تهيه شده.
واقعيت اين است که در روزگار ما سلامت موو بالطبع تغذيه ان از اهميتي بيش از پيش برخوردار شده است موضوعي که حتي اعتماد بنفس افراد را نيز در بر ميگيرد. از نظر طبيعت درمانگران طبيعت بهترين تغذيه ها را براي سلامت مو هاي ما دارد به اين ترتيب که با رعايت يک رزيم ويتاميني طبيعي مي توانيم سلامت موهاي خود را تضمين کنيم . در ادامه به عناصر طبيعي اي که مي تواند در سلامت موها کمک کند اشاره مي شود:

1-مس و اهن از جمله عناصر موثر در سلامت موها هستند به طوري که کمبود هرکدام از اين دو عنصر مي تواند باعث تضعيف ساقه مو وريزش ان و حتي بروز طاسي شود. از نظر پزشکي وظيفه مس تشکيل هموگلوبين و حمل اکسيزن در گلبولهاي قرمز خون است.

2-کمبود ويتاميتن A و سلنيوم و کمبود اسيدهاي چرب ضروري يکي از علت هاي شوره سر است.به همين خاطر نيز شامپوهاي حاوي ويتامين A و سلنيوم و مصرف روغن هاي حاوي امگا 3 براي افراد دچاره شوره سر پيشنهاد مي شود.از نظر کارشناسان ويتامين A علاوه بر برطرف کردن شوره سر در تقويت ريشه مو نيز مفيد است.

3- کمبود کلسيم نيز از جمله عواملي است که باعث خاکستري شدن تدريجي مو ها ميشود.

4-ويتامين B6 به عنوان يک ويتامين محلول در اب نيز نقش بسيار مهمي در تقويت مو وجلوگيري از ريزش مو دارد.

5-از جمله عناصر مهم ديگر در تغذيه مو بيوتين يا همان ويتامين B7 است. ويتاميني که کمبود ان را از عوامل اصلي ريزش مو مي دانند.گفته مي شود بيوتين منافذ پوست سر راباز ميکند ودر گردش خون پوست سر ودر نتيجه افزايش رشد مو تاثير دارد. بيوتين در غلات کامل. جگر .تخم مرغ و شير پيدا ميشود.بيوتين همچنين با تحريک ترشح چربي مو و بهبود توليد پروتيين ها در بدن در ديگر مشکلات و ترميم اسيب ديدگي مو نيز موثر است.

6-کمبود ويتامين B9 همان اسيد فوليک نيز از نظر پزشکي موجب کاهش تقسيم سلولي در فوليکول مو ودر نتيجه کاهش رشد مو مي شود. به اضافه اينکه سفيد شدن زود هنگام مو را نيز از عوارض کمبود اين ويتامين مي دانند.
طبيعت درمانگران عدس .سبوس برنج. ارد سويا. نخود چشم سياه. لوبيا مرمري. لوبيا قرمز . بادام زميني. اسفناج .برگ شلغم. گندم .کدو تنبل. (کدو حلوايي) و مارچوبه را از منابع عمده اسيدفوليک معرفي ميکنند.